078 153 152      Customer area

Uw partner in automatische deuren

Automatische deuren

Ons bedrijf installeert automatische deuren die perfect passen in elk type architectuur. Dankzij onze vereiste en aangepast assortiment van het merk Manusa, stellen we een gepersonaliseerd project voor elk gebouw voor. De flexibiliteit van onze service biedt een krachtig resultaat.
[arrow-down]

Ons assortiment

Een ruime keuze aan automatische deuren. Entrance Services biedt een assortiment automatische deuren met centrale opening, zijopening, deuren voorzien van een antipanieksysteem of zelfs hermetische deuren.
 • Standaard schuifdeur

  De automatische schuifdeur die het meest populair en het meest functioneel is. Aangeraden voor in- en uitgangen met intens personenverkeer.

 • Telescopische schuifdeur

  Een schuifbare telescopische deur wordt geïnstalleerd wanneer de architectuur van het gebouw het mogelijk maakt om de panelen aan één kant van de doorgang te laten glijden of om hun volume in de open positie te verkleinen.

 • Antipaniekdeur

  Combineer de functionaliteiten van een automatische deur met de mogelijkheid tot openkantelen van de deurvleugels

FAQ

 • Wat is de kostprijs voor het installeren van een automatische schuifdeur ?

  De kostprijs voor het installeren van een automatische schuifdeur, wordt door verschillende criteria bepaald.

  De prijs varieert namelijk naar gelang van het type deur, de afmetingen, het detectiesysteem en de verschillende gebruikte technologieën.

  Indien u een automatische schuifdeur wenst te installeren, bedraagt de instapprijs ongeveer 4500€, inclusief de automatische schuifdeur en het detectiesysteem.

  Het budget kan oplopen tot 8000€ als er veiligheidseisen zijn voor de installatie van het openingssysteem.

 • Hoe wordt een automatische schuifdeur geïnstalleerd ?

  Entrance Services biedt u een uitgebreide service voor de installatie van automatische schuifdeuren, van ontwerp en installatie tot onderhoud van uw uitrusting.

  Nadat u contact met ons heeft opgenomen, krijgt u bezoek van een commerciële medewerker. Dit eerste gesprek zal ons in staat stellen alle informatie te verkrijgen die nodig is om een gedetailleerde offerte op te maken.

  Zodra de offerte is goedgekeurd, komt ons team uw automatische schuifdeur met het detectiesysteem opmeten en een latere tijdstip plaatsen.

 • Wat zijn de voordelen bij het afsluiten van een onderhoudscontract voor automatische schuifdeuren ?

  Ons onderhoudscontract biedt vele voordelen. In het bijzonder kunt u rekenen op een interventieteam dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 per week beschikbaar is voor het onderhoud en de herstelling van uw automatische schuifdeuren.

Meer informatie over onderhoud en opties ?

 • Installatie en onderhoud van automatische deuren

  Sinds de datum van inwerkingtreding in 2013 hebben de EN16005-maatregelen betrekking op de fabricage, installatie en onderhoud / service van automatische deuren, inclusief hun beveiligingssystemen, zoals detectoren.

  Het onderhoud van de deuren moeten duidelijk worden uitgevoerd, minstens één keer per jaar door gespecialiseerde technici van de gecertificeerde installateur en volgens de onderhoudsplannen van de fabrikant.

  Dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een professionele technicus. Ons bedrijf voert ook controles uit en test, op verzoek van de klant, op eerder geïnstalleerde automatische deuren, om ze te beveiligen en in overeenstemming te brengen met de norm.

  Onderhoudsrapporten voor automatische deursystemen moeten nauwkeurig worden vastgelegd om te worden gevalideerd volgens de vereisten van EN16005.

 • Automatische deuren, verschillende opties

  Entrance Services biedt een reeks automatische deuren met centrale opening die een doorgang mogelijk maken voor ingangen van openbare ruimten die een groot aantal bezoekers verwelkomen.

  De automatische deur met zijdelingse opening biedt een effectieve oplossing als de invoerruimte beperkt is, het blad naar keuze aan de linker- of rechterzijde kan schuiven.

  De schuifdeuren die zijn uitgerust met het antipanieksysteem zijn voorzien van een systeem dat ervoor zorgt dat de deurvleugels naar buiten klappen door simpelweg met de hand te drukken. De deurvleugels vouwen aan de zijkanten om een grote doorgangspassage veilig af te voeren. Dit type deur wordt aanbevolen voor openbare gebouwen die een sterke doorgang genereren of in infrastructuren die een doorgang vereisen die breder is dan de normale toegang.

  De waterdichte deuren zijn aangepast bij gevoelige gebieden om te isoleren, om toegang te krijgen tot hermetische of steriele ruimten. Dit type deur is ontworpen voor optimale bescherming. Ons automatische deurbedrijf installeert ook het Clearview-systeem voor radiologieruimten.

Lees meer: Uw partner in automatische deuren

Newsletter

Newsletter

Newsletter


Lees meer: Newsletter

Onze partners
Entrance Services
  Rue de la légende 20
4141 Sprimont
  078 153 152
Volg ons