078 153 152      Customer area

Automatische deuren installatie


1. Begrijpen van uw noden

Automatische deuren, luiken, hekken, afscheidingen, toegangscontrolesystemen…Uw gebouw het zijn typische kenmerken, ook wat het toegangsbeheer aangaat.

Om uw noden correct in te schatten komt, onze consulent naar u toe. Hij begeleidt u vervolgens in elke fase van uw project.
. Eerst en vooral analyseert hij uw specifieke behoeften. En het is op die basis dat wij een oplossing voorstellen die perfect beantwoordt aan uw verwachtingen !

2. Analyseren & ontwerpen van uw project

Overweegt u een project? Maak een afspraak met ons!

Na de concrete contouren van het project te hebben omkaderd analyseert ons studiebureel de haalbaarheid en ontwerpt het de plannen.
Daarbij hanteert het de strengste kwaliteitsnormen en houdt het rekening met de specifieke kenmerken van uw systeem: gepersonaliseerde afwerking, keuze van de beste materialen en oplossingen, strikt naleven van de planning…

Al die elementen worden nauwkeurig beschreven in het contract dat aan u wordt voorgelegd voor de productie van start gaat.

3. Implementeren van uw oplossingen

Van zodra ons studiebureel uw project afgerond heeft start de productiefase.

Onze productieafdeling en haar technische medewerkers zorgen voor de productie en installatie van uw systeem… altijd volgens de regels van de kunst en in samenspraak met u !

Onze partners


Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152