078 153 152      Customer area     Entrance NET

Gretsch-Unitas, een sterke partner voor onze automatische deuren


De Gretsch-Unitas groep, een prestigieuze entiteit in de wereld van automatische deuren, beschikt over een indrukwekkend netwerk van meer dan 50 productie- en distributiebedrijven in meer dan 35 landen. Het hart van deze groep wordt gevormd door Ferco, de grootste productievestiging voor raambeslag in Frankrijk, die als belangrijke dochteronderneming van de groep opereert. Ferco brengt een schat aan knowhow in de GU-groep in, biedt klantenondersteuning en verdeelt de producten van de groep in heel Europa.
De kracht van Gretsch-Unitas ligt in de vaardigheden en motivatie van haar medewerkers, die specialistische technische kennis inbrengen in elk project, in overeenstemming met de specifieke normen en richtlijnen van de verschillende markten.

De kracht van Gretsch-Unitas ligt in de vaardigheden en motivatie van haar medewerkers, die specialistische technische kennis inbrengen in elk project, in lijn met de specifieke normen en richtlijnen van verschillende markten. En dat is precies waar het bij Entrance Services om draait.

Als totaalleverancier blinkt de Gretsch-Unitas Groep ook uit in het coördineren van producten voor complexe projecten. De Gretsch-Unitas Groep biedt een breed assortiment van meer dan 30.000 artikelen, niet alleen individuele producten, maar complete, samenhangende oplossingen. Dit uitgebreide aanbod van diensten en producten is speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van architecten, ontwerpers, installateurs, vakmensen en natuurlijk de verwachtingen van de eindklanten, en weerspiegelt het streven van Gretsch-Unitas naar uitmuntendheid en klanttevredenheid.

Automatische deuren van topklasse

Bij Entrance Services zijn we er bijzonder trots op dat we kunnen rekenen op een kwaliteitspartner als het gaat om automatische deuren met GU.

Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité