078 153 152      Customer area     Entrance NET

Certificatie


VCA

De term VCA komt van het Nederlands “Veiligheid-, gezondheid- en Milieu-Checklist Aannemers”. De Franstalige gebruikers gebruiken soms de afkorting “LSC” dat voortkomt uit de vertaling “Liste de contrôle, Sécurité, Santé, et Environnement entreprises Contractantes”.
De VCA bestaat uit een serie van criteria betreffende gezondheid, veiligheid en milieu dat een bedrijf moet respecteren indien het “gecertificeerd VCA” wil zijn. Het VCA-systeem heeft als doel het aantonen dat het bedrijf waarmee u werkt alle nodige maatregelen treft om zo goed als mogelijk de risico’s voor zijn eigen werknemers en die van de opdrachtgever te beperken.

In 1998 heeft Entrance Services de VCA* certificering voor kleine structuren met minder dan 35 werknemers behaald. Hiermee geeft het de wilskracht aan van het volledige bedrijf om zich in te zetten voor respect voor het milieu, veiligheids- en gezondheidsproblemen.

In 2006 hebben we de VCA ** certificering bekomen, waarmee de inspanningen, om steeds de veiligheid van onze werknemers en van onze klanten te beheren en verbeteren, werden beloond.

Elke technieker heeft zijn VCA brevet en wordt geregeld gecontroleerd op werf door zijn superieur. Een jaarlijkse audit wordt eveneens georganiseerd door een externe controleur.

ISO 9001

Sinds 1999, zijn we gecertificeerd voor onze "kwaliteitsmanagement" door de ISO 9001 norm. Deze certificering getuigd van onze dagelijkse inzet voor:

  • De voortdurende verbetering van de kwaliteit van onze diensten.
  • De constante zoektocht naar de tevredenheid van de klanten.
  • De aandacht die wij geven aan het antwoorden op de eisen van onze klanten en op de reglementair toepasbare eisen.
  • De constante zoektocht naar de verbetering van onze prestaties.

Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité