078 153 152      Customer area     Entrance NET

Intratone, onze partner in beheer van externe toegangscontrole


Sinds 2005 is het merk Intratone een integraal onderdeel van de Cogelec-groep, de Franse leider in de draadloze intercommarkt, die zijn producten aanbiedt in 12 Europese landen. In 2009 lanceerde Intratone de Visio 3G-intercom ter wereld. Alle Intratone-oplossingen worden in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. Het merk is voorstander van de geografische nabijheid van zijn partners.

De sterke punten van Intratone

  • Beheer op afstand in realtime dankzij een veilig en gratis platform,
  • Snelle installatie (geen softwaredownload),
  • Comfort van gebruik voor de gebruiker dankzij zijn smartphone en / of zijn tablet.

Dankzij het draadloze systeem, stelt Intratone u in staat om al uw toegang te beveiligen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te beantwoorden op bezoekers van zowel binnen- en buitenuit, zonder enige vereiste computervaardigheden. Het grote voordeel van Intratone is de ontwikkeling van interfaces waarmee managers de materiaalinformatie kunnen bijwerken zonder zich op de site te hoeven bewegen. U kunt daarom een naam of badge wijzigen of verwijderen zonder op de site te hoeven gaan.

Intratone is ook toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. De intercoms hebben brede en braille toetsen. Ze zijn ook compatibel met gehoorproblemen.

Intratone is ongetwijfeld een vertrouwde partner voor uw draadloze intercomsysteem voor individuele en collectieve huisvesting. Dankzij de flexibiliteit van installatie, onderhoud en de aantrekkelijke prijs is het de eerste telefonieaanbieder in Frankrijk en in Europa.

Onze Producten
Onze partners
Entrance Services
Rue de la légende 20B
4140 Sprimont
078 153 152
Volg ons
Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité