078 153 152      Customer area

Een dienst die aan de bedrijven wordt aangepast

  • Dienst 7 dagen op 7
  • Volledig tweetalige medewerkers
  • Noodnummer beschikbaar ...

Brandstofcrisis

PRI JSBELEID

Forfaitaire verplaatsingsvergoeding

Er geldt een toeslag van 13,25% van de verplaatsingskosten als de officiële brandstofprijs de grens van 1,50 euro per liter overschrijdt met een minimum van 10 euro.

Uw partner in toegang tot gebouwen en automatische deuren

Sinds 1996 is ENTRANCE SERVICES een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in de herstelling, het onderhoud en de plaatsing van toegangsinfrastructuren voor gebouwen, zoals schuifdeuren, rolluiken, sectionaalpoorten, slagbomen, schuifhekken, manuele deuren en branddeuren. Onze teams zijn verspreid over het land in België en Luxemburg, wat de interventie in de kortst mogelijke tijd garandeert.

News

Producten

Automatische deuren

Rolluiken

Slagbomen

Toegangscontrole

Entrance Services, een project op maat

Dankzij onze projectafdeling kunnen we u een gratis offerte aanbieden die een op maat gemaakt project garandeert. Via onze contractuele onderhoudsdienst bieden we onze klanten een persoonlijke service 24/24 uur - 7/7 dagen. In deze context bieden we zeer voordelige interventietarieven en de identificatie en traceerbaarheid van de apparatuur sinds de installatie en het onderhoud ervan in overeenstemming met de geldende normen.

ISO en VCA gecertificeerd bedrijf

ENTRANCE SERVICES blijft in de voorhoede van de technologie dankzij zijn certificeringen VCA en ISO 9001 en een voortdurende training van onze technische teams, zowel naverkoop als nieuwe verkoop. Bij Entrance Services wordt alles gedaan om improvisatie te voorkomen.

Plaatsing schuifdeuren of draaideuren : welke kies ik

Met glazen schuifdeuren wordt de ruimte optimaal benut, geniet u ten volle van het daglicht en hebt u de keuze uit verschillende soorten mechanismen. De draaideuren bieden een modern design dat hand in hand gaat met een optimale veiligheid en betrouwbaarheid. Hun openings- en sluitingsmechanisme kan eenvoudig worden geïntegreerd in ieder gebouw. Deze deuren kunnen ook worden voorzien van lasersensoren voor de veilige sluiting van de deur. Schuifdeuren zijn de meest universele modellen, die zich in iedere ruimte weten in te passen en voldoen aan alle verwachtingen inzake toegang en gebruikscomfort.

Plaatsing automatische branddeuren

In veel gebouwen zijn ze verplicht. De brandwerende en hermetische deuren voorkomen dat er zich rook verspreidt door trek. Deze deuren werken meestal via een mechanisch systeem, ook wanneer er geen stroomtoevoer is, dankzij stroomvoorziening via een autonoom systeem.

Plaatsing rolluiken

Entrance Services is gespecialiseerd in het plaatsen, vervangen en herstellen van professionele rolluiken.  Wij plaatsen zowel metalen rolluiken en roldeuren voor winkels als industriële rolluiken.  Onze specialisten en technici, experten inzake rolluiken en roldeuren, staan altijd ter beschikking om de goede werking van uw installatie te garanderen.  Omdat uw tevredenheid voor ons centraal staat, bieden wij u altijd kwaliteitsvolle diensten aan. Dankzij onze organisatie voorzien we u snel van een antwoord en zijn we steeds reactief voor iedere aanvraag.

Plaatsing automatische slagbomen

Wil u graag een automatische slagboom laten plaatsen? Entrance Services is uw expert inzake automatische slagbomen. Onze experten inzake automatische slagbomen verplaatsen zich over heel België en Luxemburg. Neem contact met ons op om uw project te bespreken zodat we u een offerte op maat kunnen sturen.

Interventie en onderhoud van uw infrastructuur

Een defect kondigt zich niet op voorhand aan, Entrance Services zorgt voor een snel en efficiënt herstel.  Een simpel telefoontje en wij doen de rest. Met vele jaren ervaring op zak, tal van referenties en een beleid dat is toegespitst op de tevredenheid van onze klanten, zorgen wij voor de herstelling van de automatische openingssystemen van professionals. We bieden ook verschillende contractuele formules aan die een lange levensduur van uw apparatuur verzekeren en die u voordelige tarieven en toegang tot onze wachtdienst opleveren.

 

 

Onze PARTNERS

Onze partners


Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2023 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité