078 153 152      Contacteer ons      Customer area     Gratis prijsaanvraag

Een dienst die aan de bedrijven wordt aangepast

  • Dienst 7 dagen op 7
  • Volledig tweetalige medewerkers
  • Noodnummer beschikbaar ...

Uw partner in toegang tot gebouwen en automatische deuren

Sinds 1996 is ENTRANCE SERVICES een servicebedrijf dat gespecialiseerd is in de herstelling, het onderhoud en de plaatsing van toegangsinfrastructuren voor gebouwen, zoals schuifdeuren, rolluiken, sectionaalpoorten, slagbomen, schuifhekken, manuele deuren en branddeuren. Onze teams zijn verspreid over het land in België en Luxemburg, wat de interventie in de kortst mogelijke tijd garandeert.

Interventies

Onze techniekers herstellen, onderhouden of installeren uw installaties op optimale wijze

Onderhoud

Wij stellen een onderhoudscontract voor met als doel een verhoogde betrouwbaarheid van uw apparatuur te waarborgen

Modernisatie

Automatische schuifdeuren, rolluiken, slagbomen, schuifhekken en toegangscontrolesystemen ... Uw gebouw heeft zijn eigen kenmerken, inclusief het beheer van de toegang

Producten

Entrance Services, een project op maat

Dankzij onze projectafdeling kunnen we u een gratis offerte aanbieden die een op maat gemaakt project garandeert. Via onze contractuele onderhoudsdienst bieden we onze klanten een persoonlijke service 24/24 uur - 7/7 dagen. In deze context bieden we zeer voordelige interventietarieven en de identificatie en traceerbaarheid van de apparatuur sinds de installatie en het onderhoud ervan in overeenstemming met de geldende normen.

ISO en VCA gecertificeerd bedrijf

ENTRANCE SERVICES blijft in de voorhoede van de technologie dankzij zijn certificeringen VCA en ISO 9001 en een voortdurende training van onze technische teams, zowel naverkoop als nieuwe verkoop. Bij Entrance Services wordt alles gedaan om improvisatie te voorkomen.

Contacteer ONS

Onze PARTNERS

Manusa
Sapa
Intratone
Collbaix
Onze partners
Entrance Services
Rue de la légende 20B
4140 Sprimont
078 153 152
Volg ons
Created by OVER IT S.A. | All Rights Reserved | Sitemap