078 153 152      Customer area

Entrance Services, uw partner in automatische deuren

Ons bedrijf in automatische deuren installeert deuren die perfect passen in elk type architectuur.
Dankzij onze vereiste en aangepast assortiment van het merk Manusa, stellen we een gepersonaliseerd project voor elk gebouw voor. De flexibiliteit van onze service biedt een krachtig resultaat.

Installatie en onderhoud van automatische deuren

Sinds de datum van inwerkingtreding in 2013 hebben de EN16005-maatregelen betrekking op de fabricage, installatie en onderhoud / service van automatische deuren, inclusief hun beveiligingssystemen, zoals detectoren.

Het onderhoud van de deuren moeten duidelijk worden uitgevoerd, minstens één keer per jaar door gespecialiseerde technici van de gecertificeerde installateur en volgens de onderhoudsplannen van de fabrikant.

Dit onderhoud moet worden uitgevoerd door een professionele technicus. Ons bedrijf voert ook controles uit en test, op verzoek van de klant, op eerder geïnstalleerde automatische deuren, om ze te beveiligen en in overeenstemming te brengen met de norm.

Onderhoudsrapporten voor automatische deursystemen moeten nauwkeurig worden vastgelegd om te worden gevalideerd volgens de vereisten van EN16005.


Automatische deuren, verschillende opties

Entrance Services biedt een reeks automatische deuren met centrale opening die een doorgang mogelijk maken voor ingangen van openbare ruimten die een groot aantal bezoekers verwelkomen.

De automatische deur met zijdelingse opening biedt een effectieve oplossing als de invoerruimte beperkt is, het blad naar keuze aan de linker- of rechterzijde kan schuiven.

De schuifdeuren die zijn uitgerust met het antipanieksysteem zijn voorzien van een systeem dat ervoor zorgt dat de deurvleugels naar buiten klappen door simpelweg met de hand te drukken. De deurvleugels vouwen aan de zijkanten om een grote doorgangspassage veilig af te voeren. Dit type deur wordt aanbevolen voor openbare gebouwen die een sterke doorgang genereren of in infrastructuren die een doorgang vereisen die breder is dan de normale toegang.

De waterdichte deuren zijn aangepast bij gevoelige gebieden om te isoleren, om toegang te krijgen tot hermetische of steriele ruimten. Dit type deur is ontworpen voor optimale bescherming. Ons automatische deurbedrijf installeert ook het Clearview-systeem voor radiologieruimten.

We hebben verschillende automatische voetgangersdeuren.

Onze partners


Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152