078 153 152      Customer area     Entrance NET
Automatische voetgangersdeur

Automatische voetgangersdeur

De automatische voetgangersdeur is de traditionele vorm van een automatische deur. Het is bedoeld als in- en uitgang voor voetgangersgebieden.

De automatische voetgangersdeur kan verschillende vormen aannemen: de automatische schuifdeur, de automatische telescopische schuifdeur of de automatische gebogen schuifdeur.

Automatische voetgangersdeur installatie

Entrance Services biedt u de installatie van automatische deuren volgens een welomschreven proces:

 • Begrijp uw behoeften
 • Analyseer en ontwerp uw project
 • Realiseer uw oplossing

Ik heb een probleem met mijn automatische voetgangersdeur. Bieden jullie oplossingen voor storingen en reparaties?

Entrance Services biedt ook een snelle reparatieservice voor automatische voetgangersdeuren. Ons team van meer dan 70 monteurs staat klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Onze contractklanten profiteren zelfs van 24/7 storingsdienst.

De voordelen van automatische voetgangersdeuren

 • Soepele verkeersstroom
 • Snel openen en sluiten van deuren
 • Veiligheid in de ruimte
 • Ruimte-isolatie

Onderhoud en service van automatische voetgangersdeuren

Bij Entrance Services bieden we een reeks onderhouds- en servicecontracten voor automatische voetgangersdeuren om ervoor te zorgen dat uw automatische deuren lang meegaan:

 • Preventiecontract
 • Omnium contract
 • Diamant contract
 • Nabijheidsoptie
 • Optie afspraak
 • Optie één jaar gratis

Ons team werkt al tientallen jaren met je samen.

Waarom een automatische voetgangersdeur installeren?

Automatische voetgangersdeuren bieden niet alleen gemak en veiligheid; ze spelen ook een belangrijke rol in het bevorderen van toegankelijkheid, het behouden van hygiëne en het beschermen van het milieu. Deze extra voordelen maken ze tot een essentiële keuze voor uiteenlopende toepassingen en sectoren.

Toegankelijkheid

Automatische voetgangersdeuren spelen een cruciale rol in toegankelijkheid. Ze maken de doorgang voor mensen met beperkte mobiliteit, ouderen en ouders met kinderwagens veel gemakkelijker. Dankzij het automatisch openen en sluiten hoeven deze mensen zich geen zorgen te maken over het duwen of trekken aan een deur, waardoor hun reis soepeler en minder beperkend verloopt. Bovendien zorgt de naleving van toegankelijkheidsnormen ervoor dat deuren zo worden ontworpen en geïnstalleerd dat ze geschikt zijn voor iedereen, waardoor maximale inclusie wordt gegarandeerd.

Hygiëne

In een wereld die zich steeds meer bewust is van gezondheidskwesties, is hygiëne in openbare en privéruimten van het grootste belang. Automatische voetgangersdeuren spelen in op deze zorg door de noodzaak van handmatig contact weg te nemen. Omdat ze zonder tussenkomst openen en sluiten, wordt het risico op overdracht van ziektekiemen, bacteriën en virussen door contact aanzienlijk verkleind. Dit is vooral voordelig in zorginstellingen, scholen en drukbezochte gebieden waar netheid en ziektepreventie essentieel zijn.

Energiebesparing en ecologie

De energie-efficiëntie van automatische voetgangersdeuren is een belangrijke troef voor het behoud van het milieu en het verlagen van de energiekosten. Door alleen te openen wanneer aanwezigheid wordt gedetecteerd en snel te sluiten, voorkomen deze deuren warmteverlies en houden ze de binnentemperatuur effectief op peil, of het nu warm is in de winter of koel in de zomer. Hierdoor hebben verwarmings- en airconditioningsystemen het minder druk, waardoor het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen afnemen. Door automatische voetgangersdeuren te gebruiken, kunnen bedrijven bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere toekomst en tegelijkertijd besparen op hun energierekening.

Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité