078 153 152      Contacteer ons      Customer area

Collbaix

Collbaix, onze partner in rolluiken

Collbaix is al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in de productie van aluminium rolluiken voor winkels, garages en industrieën. De sterke punten van Collbaix zijn : Elegantie van de aluminium behuizing ; Beveiligingssloten ; Laterale lagers om wrijving en lawaai te voorkomen ; Eenvoudige handmatige ontgrendeling bij pech of noodsituatie.

Een rolluik voor elke behoefte

Collbaix, gevestigd in Barcelona, is een internationale referentie op farmaceutisch gebied dankzij het geïntegreerde Farmac-raammodel (bewakingssysteem). Het bedrijf is ook een pionier op het gebied van veiligheid. Zijn "Master Blind" anti-inbraak en Segustrans kogelvrije reeksen stellen de meest veeleisende klanten in staat om zogenaamde "risicovolle" sites te beveiligen. In de banksector wordt het product gedefinieerd als een leider in beveiligde componenten. Combineer met het DUET-model het oprolbare aluminium gordijn met een automatische deur.

Pas je merkimago aan

Met het DEKORA-assortiment kunt u uw deur personaliseren met een logo of ontwerp via een kleurenpalet dat bestand is tegen schokken, UV-straling en het weer. Dit product is een prachtige communicatie- en marketingtool die uw rolluik uniek maakt! De Collbaix rolluiken onderscheiden zich door hun elegantie, design, moderniteit, perfecte zichtbaarheid van het glas en hoge veiligheid. Labelkwaliteit en esthetiek, Collbaix is het perfecte onderdeel.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Collbaix

Intratone

Intratone, onze partner in beheer van externe toegangscontrole

Sinds 2005 is het merk Intratone een integraal onderdeel van de Cogelec-groep, de Franse leider in de draadloze intercommarkt, die zijn producten aanbiedt in 12 Europese landen. In 2009 lanceerde Intratone de Visio 3G-intercom ter wereld. Alle Intratone-oplossingen worden in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. Het merk is voorstander van de geografische nabijheid van zijn partners.

De sterke punten van Intratone

Beheer op afstand in realtime dankzij een veilig en gratis platform, Snelle installatie (geen softwaredownload), Comfort van gebruik voor de gebruiker dankzij zijn smartphone en / of zijn tablet. Dankzij het draadloze systeem, stelt Intratone u in staat om al uw toegang te beveiligen, waardoor u de mogelijkheid krijgt om te beantwoorden op bezoekers van zowel binnen- en buitenuit, zonder enige vereiste computervaardigheden. Het grote voordeel van Intratone is de ontwikkeling van interfaces waarmee managers de materiaalinformatie kunnen bijwerken zonder zich op de site te hoeven bewegen. U kunt daarom een naam of badge wijzigen of verwijderen zonder op de site te hoeven gaan. Intratone is ook toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit. De intercoms hebben brede en braille toetsen. Ze zijn ook compatibel met gehoorproblemen. Intratone is ongetwijfeld een vertrouwde partner voor uw draadloze intercomsysteem voor individuele en collectieve huisvesting. Dankzij de flexibiliteit van installatie, onderhoud en de aantrekkelijke prijs is het de eerste telefonieaanbieder in Frankrijk en in Europa.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Intratone

Manusa

Manusa, onze partner in automatische deuren

Autorized distributor in Belgium

Manusa, opgericht in 1996, is marktleider in de automatische deurmarkt. Dankzij zijn ervaring vertrouwt Manusa op de kwaliteit van de producten om deuren te produceren die aan de strengste kwaliteitscontroles zijn onderworpen. Tijdens de productie worden de deuren gedurende 24 uur getest om een ononderbroken werking tijdens het openen en sluiten te garanderen. De aanwezigheid van Manusa in meer dan 50 landen dankzij het netwerk van distributeurs maakt de groep tot een must voor automatische deuren. Voordelen van de Manusa-reeks : Functionaliteit, Snelle openingssnelheid, Veiligheid, Maatwerk (metingen / kleuren / timmerwerk / beglazing), Breed gamma aan accessoires.

Een automatische deur voor elke behoefte

Manusa biedt keuze aan automatische deurtoegangsoplossingen voor elke behoefte, dankzij een breed gamma aan afwerkingen en kleuren. De standaard schuifdeur met centrale of zijdelingse opening blijft de meest populaire en functionele deur in het Manusa-gamma. Het wordt aanbevolen in de ingangen en uitgangen waar de circulatie van de mensen intens is. De telescopische deur van Manusa is de ideale oplossing voor ingangen met beperkte ruimte. Manusa biedt ook waterdichte schuifdeuren, verzegelde schuifdeuren specifiek voor radiologische omgevingen, brandwerende deuren en evacuatiedeuren.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Manusa

Sapa

Sapa, onze profielpartner

Sapa is al meer dan een halve eeuw gespecialiseerd in de productie van aluminiummaterialen. De sterke punten zijn : Hoogwaardig aluminium, Energie-efficiëntie, Het esthetische ontwerp, Een breed scala aan producten aangepast aan alle stijlen, Een profiel voor elk project.

Profiel van hoge kwaliteit

De Sapa Group is een toonaangevend Noors bedrijf in de sector van extrusie van aluminium. Het is een distributeur van eerste keus op het gebied van bouwen. De geprofileerde afdeling van de groep geldt als marktleider. Sapa Building System is een van de 3 grootste Europese leveranciers van aluminium profielsystemen voor de bouw. De materialen en technieken voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard.

Een vertrouwde partner

Grâce à des réseaux locaux de fabricants et d’entrepreneurs spécialisés, Sapa peut garantir une qualité de réalisation de vos chantiers.Dankzij lokale netwerken van fabrikanten en gespecialiseerde aannemers kan Sapa de kwaliteit van uw projecten garanderen. Met Sapa Technic, Sapa Logic en Sapa Thernic heeft de Sapa Building System-groep een technische ondersteuning van keuze en kwaliteit. Sapa biedt verschillende systemen om de grote ramen, zowel vast als glijdend, perfect te markeren.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Sapa

Created by DG Consulting | All Rights Reserved | Sitemap