078 153 152      Contacteer ons      Customer area

Rolpoorten in grote maten voor de industriele sector

Portes automatiques

Volets

Barrières

Contrôle d'accès

Industriële roldeur

De roldeuren die we installeren, zijn met name aangepast aan de industriële omgeving, evenals de opslag- en logistieke gebouwen. Dit zijn snelle deuren die het resultaat zijn van de technologische ontwikkeling van sectionaaldeuren en roldeuren. Het essentiële verschil is hun zeer snelle werking. Dankzij geavanceerde technologie bieden deze industriële deuren een hoge snelheid van openen en sluiten, wat een uitstekende betrouwbaarheid garandeert. Er zijn modellen met horizontale of verticale opening.

Gebruik van snelle sectionaaldeuren

In de industrie worden snelroldeuren zowel binnen als buiten gebruikt. In de voedingsindustrie, waar de bijzondere klimatologische omstandigheden moet worden voldaan, met name in koelcellen, lage tijd van het openen en sluiten van de warmte-uitwisseling te beperken, luchtstromen en te voorkomen dat een onderbreking van de bedrijfsprocessen. In de farmaceutische industrie, waar productiekamers overdruk hebben om het binnendringen van ongefilterde omgevingslucht te voorkomen, vermindert de kortere blootstellingstijd bij elke openings- / sluitingscyclus de drukval en gezondheidsrisico's. . Producten zijn speciaal ontworpen voor toepassingen met transportbanden, nooduitgangen of explosiegevaarlijke delen.

De voordelen van roldeuren

Goede thermische isolatie Stille werking Automatische vergrendeling Veel mogelijkheden om te arrangeren

Collbaix sectionaalpoorten

De grote roldeuren in het Collbaix-assortiment zijn ideaal voor fabrieken en industriële gebouwen. Gemaakt in een breed gamma aan RAL-kleuren, geanodiseerd en imitatiehout, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Ze zijn uitgerust met betrouwbare motoren en systemen die zijn ontworpen om intensief te werken zonder hun prestaties te beïnvloeden. Deze roldeuren voor industrieën zijn uitgerust met geluiddempende zijafwerkingen, afdichtende rubbers, katrollen met nylon lagers en beschermingen die geluid en slijtage voorkomen. Onze technici en erkende installateurs zijn hooggekwalificeerd en zorgen voor een goede installatie. Entrance Services biedt ook rollende deuren voor bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende producten.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Rolpoorten in grote maten voor de industriele sector

Dekora serie

Automatische deuren

Rolluiken

Slagbomen

Toegangscontrole

Dekora serie

Collbaix personaliseert uw rolluik zoals u het wenst. Geen enkel grens inzake vormen of kleuren.
Omdat u uniek bent personaliseert Collbaix uw deur met alles wat u kunt inbeelden. Er zijn oneindig veel kleuren en vormen. Maak uw deur zoals u ze droomt.
Uw merk komt tot leven. We kunnen een achtergrondbelichting maken zodat het imago van uw winkel ook ‘s nachts verder werkt.
Gepersonaliseerde en aangepaste stijlen voor al de sectoren: residenties, garages, handelszaken of industrie.
Trek de aandacht van uw klanten en geef leven aan uw gevel.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B
4140 Sprimont
078 153 152

Volg ons

Lees meer: Dekora serie

Rolluiken

Verkoop en plaatsing van rolluiken

De rolluiken van Entrance Services kunnen alle soorten woningen en gebouwen beschermen, afschrikken en verbergen. Sommige rolluiken bieden ook bescherming tegen inbrekers en indringers.

Aangepaste rolluiken

De rolluiken die wij voorstellen, worden op maat gemaakt volgens uw behoeften. Ze kunnen gemaakt zijn van aluminium of staal (massief, geperforeerd of microgeperforeerd), elektrisch of handmatig, geïsoleerd of niet en in de RAL van uw keuze bij de geleiders, de behuizing en de onderlat. We installeren zowel rolluiken voor bedrijven als rolluiken voor de industriële sector.

Installatie en onderhoud van rolluiken

Of het nu gaat om installatie, onderhoud of snelle herstelling van elk rolluiksysteem, Entrance Services biedt de oplossing die bij uw gebouw past. Wij bieden elektrificatie en automatiseringsrolluiken en de conformiteit van uw installaties ten opzichte van de geldende regelgeving. We zorgen ook voor de plaatsing en vervanging van reductiemotoren.

Colbaix, onze partner in rolluiken

Kies voor een nieuwe installatie of renovatie ons assortiment rolluiken Collbaix. Deze rolluiken onderscheiden zich door hun elegantie, hun design en hun moderniteit. Aanpasbaar en zeer veilig, Collbaix is het perfecte onderdeel.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Rolluiken

Rolpoorten voor de handelszaken

Portes automatiques

Volets

Barrières

Contrôle d'accès

Rolluik voor winkel

De rolluiken van Entrance Services zijn de beste oplossing voor uw gebouw omdat ze de esthetiek van uw gebouw verbeteren en aan elke ruimte kunnen worden aangepast. Verschillende opties zijn mogelijk: opengewerkt voor zichtbaarheid en ventilatie geperforeerd + polycarbonaat om zicht mogelijk te maken terwijl het binnendringen van stof wordt voorkomen

De rolluiken Collbaix

Rolluiken in de Collbaix-reeks voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Ze hebben een innovatief noodontgrendelingssysteem die voor gebruikers gemakkelijk te hanteren is (bijvoorbeeld tijdens stroomuitval). De aluminium luiken van Collbaix zijn verkrijgbaar in nephout en in vele kleuren.

De voordelen van rolluiken

Elegantie en moderniteit Beveiliging Mogelijkheid om de rolluikblad volledig aan te passen met de Dekora-serie.

Onze Producten

Onze partners

Entrance Services

Rue de la légende 20B4140 Sprimont 078 153 152

Volg ons

Lees meer: Rolpoorten voor de handelszaken