078 153 152      Customer area     Entrance NET

Industriële rolluik

De roldeuren die we installeren, zijn met name aangepast aan de industriële omgeving, evenals de opslag- en logistieke gebouwen.

Dit zijn snelle deuren die het resultaat zijn van de technologische ontwikkeling van sectionaaldeuren en roldeuren. Het essentiële verschil is hun zeer snelle werking. Dankzij geavanceerde technologie bieden deze industriële deuren een hoge snelheid van openen en sluiten, wat een uitstekende betrouwbaarheid garandeert. Er zijn modellen met horizontale of verticale opening.

Gebruik van snelle sectionaaldeuren

In de industrie worden snelroldeuren zowel binnen als buiten gebruikt.

In de voedingsindustrie, waar de bijzondere klimatologische omstandigheden moet worden voldaan, met name in koelcellen, lage tijd van het openen en sluiten van de warmte-uitwisseling te beperken, luchtstromen en te voorkomen dat een onderbreking van de bedrijfsprocessen.

In de farmaceutische industrie, waar productiekamers overdruk hebben om het binnendringen van ongefilterde omgevingslucht te voorkomen, vermindert de kortere blootstellingstijd bij elke openings- / sluitingscyclus de drukval en gezondheidsrisico's. . Producten zijn speciaal ontworpen voor toepassingen met transportbanden, nooduitgangen of explosiegevaarlijke delen.

De voordelen van roldeuren

  • Goede thermische isolatie
  • Stille werking
  • Automatische vergrendeling
  • Veel mogelijkheden om te arrangeren

Collbaix sectionaalpoorten

De grote roldeuren in het Collbaix-assortiment zijn ideaal voor fabrieken en industriële gebouwen. Gemaakt in een breed gamma aan RAL-kleuren, geanodiseerd en imitatiehout, ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Ze zijn uitgerust met betrouwbare motoren en systemen die zijn ontworpen om intensief te werken zonder hun prestaties te beïnvloeden.

Deze roldeuren voor industrieën zijn uitgerust met geluiddempende zijafwerkingen, afdichtende rubbers, katrollen met nylon lagers en beschermingen die geluid en slijtage voorkomen. Onze technici en erkende installateurs zijn hooggekwalificeerd en zorgen voor een goede installatie.

Entrance Services biedt ook rollende deuren voor bedrijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze verschillende producten.

Volg ons

Entrance Services


Rue de la légende, 20
4141 Sprimont


Stijn Streuvelstraat, 7
1800 Vilvoorde

078 153 152

Entrance Services © 2024 - Site Internet optimisé par Référenceur - Politique de confidentialité