Milieuplan


Onze energieverbruik verminderen

Het uitschakelen van de verlichting 's avonds bij het verlaten van kantoor, het verlagen van de verwarming of airconditioning, de stekker te verwijderen wanneer deze niet in gebruik is...Ons bedrijf streeft ernaar, door dagelijks aandacht te besteden, om ons energieverbruik licht te verminderen en dus onze impact op het klimaat.

Gebruik van hernieuwbare energie

Vandaag, willen we beroep doen op hernieuwbare energie. Wij zijn van plan om onze energiecontracten over te dragen aan “ENERCOOP” om 100% hernieuwbare energie te gebruiken. Door het vermijden van fossiele brandstoffen, verminderen we aanzienlijk onze druk op het klimaat.

Onze afval verminderen en de strijd tegen veroudering

Een andere manier om onze druk op het klimaat te verminderen, is het verminderen van afval. Of het nu gaat om industrieel afval of papierafval. De eerste stap was de verwijdering van onze FAX, de tweede was het verwijderen van persoonlijke printers. We vermijden bekers en lepels in plastic aan de koffiemachine, we denken om papier te hebruiken als kladpapier en we proberen ons afval zo goed mogelijk te sorteren... De werknemers zijn gemotiveerd te helpen in ons milieuplan. We hebben een project voor de herverdeling van de apparatuur om te vermijden dat deze verslechteren en we verkiezen deze te herstellen indien deze stuk zijn of niet meer werken.

Optimaliseren van voertuigen in termen van CO2

Het personeel wordt sterk beïnvloed bij aankoop van een nieuw voertuig in het CO2-verbruik. Hoe lager het CO2-tarief, hoe beter het budget dat wordt toegekend aan de aankoop van het voertuig. We bestuderen de mogelijkheid om elektrische bestelwagens te kopen. Ons wagenpark wordt voortdurend vervangen om meer ecologische voertuigen te kopen.

Het kiezen van onze zakenpartners

Ons bedrijf neemt de verantwoordelijkheid bij het kiezen van onze zakenpartners. Het kiezen van een leverancier is een ecologische keuze, voor ons en onze klanten, deze zijn vaak gericht op een milieuplan. We verkiezen liever een klant zoals IKEA als nu, in plaats van een kolenmijn. Het contract met de NMBS dat wij met u onderhandelen, neemt dit principe over.


Dit vertegenwoordigt de acties die het bedrijf Entrance Services neemt voor de jaren 2017-2018 en 2019. Dit plan van 3 jaar is erg belangrijk voor de aandeelhouders van het bedrijf, want wij willen deelnemen om onze druk op het milieu te verminderen.

Onze partners
Entrance Services
Rue de la légende 20B
4140 Sprimont
078 153 152
Volg ons
Created by DG Consulting | All Rights Reserved | Sitemap